Een prachtige trouwfilm voor een blijvende herinnering

Een trouwfilm is voor veel mensen een zeer dierbare herinnering aan een van de mooiste momenten uit hun leven en bied de mogelijkheid terug te blikken op deze vaak onvergetelijke dag.

Wanneer u kiest om uw trouwdag vast te laten leggen door Reflekt media, dan is de eerste stap om uw specifieke wensen door te nemen in een kennismakingsgesprek. We nemen de planning van uw trouwdag door en bespreken wat u van ons verwacht. Indien gewenst word de trouwlocatie bezocht en de dag ter plekke doorgenomen. Een van de  mogelijkheden die wij bieden  is dat we een “Pre-Wedding” shoot doen die tevens als verrassing en/of uitnodiging kan dienen voor uw gasten. Dit kan een fotoshoot zijn of een videoclip.

Afhankelijk van uw keuzes, zullen wij op de dag zelf op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn om de nodige voorbereidingen te treffen zodat alles vlekkeloos zal verlopen. Een veel gekozen dagprogramma start bij het filmen van de voorbereidingen, visagie en aankleden van de bruid en bruidegom waarna het ophalen van de bruid volgt door de bruidegom. Daarna de ceremonie gevolgd door felicitaties/receptie/taart en champagne en eventueel fotoshoot waarna het diner en feest volgt. Maar uiteraard zijn alle mogelijke scenario’s mogelijk. We werken met professionele camera’s en geluidsapparatuur waardoor u verzekert kunt zijn van perfecte beeld/geluid kwaliteit. Standaard word uw bijzondere dag op cruciale momenten als de ceremonie vastgelegd door middel van 2 camera’s en tevens word de gehele ceremonie als geluidstrack vastgelegd. Hierdoor heeft u de hele ceremonie en alle speeches op hoge kwaliteit indien u het geheel nog eens terug wilt luisteren.
Na het filmen volgt uiteraard het samensmelten van alle gemaakte beelden en geluiden in de montage tot een prachtige trouwfilm die u een blijvende herinnering zal geven aan deze mooie dag. Doordat wij in de montage altijd gebruik maken van door u gekozen muziek word de film zeer persoonlijk en word de herinnering nog mooier. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvangt u van ons op een afgesproken termijn uw gemonteerde trouwfilm op DVD, Blu Ray of USB stick in een prachtige cover. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden wat betreft ontwerp van de verpakking. Aangezien wij ook grafisch werk leveren kunnen wij u ook  hiermee  van dienst zijn. We kunnen bijvoorbeeld uw trouwkaart of trouwfoto’s in de cover verwerken. Hieronder vind u enkele ingekorte voorbeelden van trouwfilms.
  • Full HD video opname
“20 april 2013 was onze huwelijksdag. Wij hebben Tomas gevraagd om deze, voor ons zo bijzondere dag, vast te leggen op video. Tomas filmde erg onzichtbaar voor ons waardoor we geheel niet het gevoel hadden dat er telkens een camera op ons gericht was. Het gebruik van twee camera’s sprak ons ook erg aan om situaties vanuit verschillende invalshoeken op beeld vast te leggen. Het resultaat mag er zijn! Wij hebben Tomas vrijgelaten in de muziekkeuze wat geleid heeft tot een prachtig resultaat met mooie overgangen in beeld en geluid. Kortom Tomas heeft onze huwelijksdag mooi in beeld gebracht, een blijvende vastlegging waar we nog vaak met veel plezier naar terug zullen kijken.”
“Ik ken je fotografie werk al wat jaartjes, dat is altijd van grote klasse. Nu net de dvd ontvangen. U’re a true artist! Perfect gemaakt, Vakmanschap!! Je filmwerk: gevoel voor situaties, je details, je muziek, de sfeer, de montage!! Werkelijk grandioos! Grote dank aan jou en Angela Fransen !! Voor het filmen van onze bruiloft! Mede namens Joyce Thönnissen Van de Spijker. Geen mooiere film kunnen wensen!!”